Za Humny II.

Lokalita: Praha - východ - Zlonín
Typizace: 4+kk, 140m2
Cena: 3 999 999 Kč - 4 659 999 Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.tstreal.cz/novostavby/radove-domy-zlonin-za-humny-II
Prodejce:
Za Humny II.

V obci Zlonín u Prahy je v klidné části obce určené pouze k bydlení dokončována výstavba komorního projektu deseti řadových rodinných domů.

Tento projekt je již druhým projektem developerské společnosti STARTER HOMES, která je financována anglickým investorem. První projekt výstavby 17 řadových rodinných domů ZA HUMNY byl realizován v nedaleké obci Hovorčovice v roce 2009. Zde můžete najít podrobné informace o dokončeném projektu v obci Hovorčovice ZA HUMNY I

Ve Zloníně bylo vybudováno pouze 10 řadových domů, které jsou dispozičně řešeny jako 4+kk o ploše 140 M2 + úložný prostor na půdě 5,6 m2. Každý dům má garáž, dvě koupelny a samostatné WC. Domy jsou seskupeny po čtyřech a šesti domech. Před každým domem e k dispozici parkovací místo a patří k němu pozemek o výměře od 274 do 463 m2. Nedílnou součástí projektu je již dokončená přístupová komunikace, včetně veřejného osvětlení.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů