Výhledy Jílové

Lokalita: Praha-západ - Jílové u Prahy
Typizace: 4+kk - 5+1, 122 m2 - 161 m2
Cena: 4 230 000 Kč - 4 998 400 Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://direktreal.com/cz/aktualni-projekty.html
Prodejce:
Výhledy Jílové

Obytný soubor Výhledy Jílové je složen z několika typů samostatných domů a dvojdomků. Architektonický návrh realizoval akad. arch. Miloslav Čejka. Architektonicky domy splňují nejvyšší nároky moderního městského pojetí bydlení s ohledem na energetickou náročnost domu.

Charakteristické znaky výstavby:
•urbanistická rozmanitost daná úpravou vnitřních dispozic a různého využití určitých místností (garáž/pracovna)•flexibilní orientace domu vůči světovým stranám
•variablita dispozic

•spojený obytný prostor s kuchyní a a schodištěm, bezprostředně spojený s venkovní terasou a zahradou
•možnost garáže nebo "car portu" na pozemku mimo plochu domu
•prostor pro kuchyň je v každé z variant uvažován jako otevřené ergonomické pracoviště
•uspořádání dispozic je prověřené nábytkovým rozmístěním

Jílové je krásné město:

Příjemné bydlení na svahu kopce Pepř podtrhuje krásné okolí i samotné město, které se stalo od roku 1992 městskou památkovou zónou. Historie města sahá až doby 14. století. Mezi nejstarší budovy patří radnice a kostel svatého Vojtěcha.

Bydlení v klidu, bydlení v přírodě:

Samotné město i okolní příroda nabízí spoustu sportovního vyžití nebo příjemné relaxace. O sport ve městě se stará TJ Sokol Jílové, který nabízí možnosti hraní tenisu, badmintonu, apod. Příroda v okolí přímo volá po tom vzít kola nebo se jít jen projít.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů