Terasy Unhošť - 2. fáze

Lokalita: Kladno - Unhošť
Typizace: 4+kk
Cena: 4 195 725,- Kč - 6 666 138,- Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.terasy-unhost.cz/cs/
Prodejce:
Terasy Unhošť - 2. fáze

Na kraji křivoklátských lesů a zároveň v dostupnosti pražské metropole se ve městě Unhošť nachází jedinečný projekt funkcionalistické zástavby Terasy Unhošť.

Terasy jsou koncipovány tak, aby poskytly za rozumnou cenu maximum z komfortu bydlení ve vlastním domě. Domy se vyznačují vysokými standardy použitých materiálů a vybavení a každý z domů má vlastní garáž nebo parkovací stání a zahradu. (Více v sekci Standardy a vybavení.)
V Terasách Unhošť si můžete vybrat ze čtyř typů funkcionalistických vil navržených tak, aby uspokojily různé typy klientů. Výborně se hodí například pro rodiny s dětmi. Z celkové výstavby 104 vil je již dokončeno 27 domů. V současnosti probíhá výstavba dalších 30 domů druhé fáze celkového projektu.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů