Rudná - Drahelčice - řadové RD, lokalita Slunečná - V. etapa

Lokalita: Drahelčice u Rudné - Ulice Slunečná
Typizace: 4+kk , 104 m2
Cena: 3 883 365 Kč - 4 129 865 Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.vasebyty.cz/radove-rodinne-domy/drahelcice-u-prahy/lokalita-slunecna-rrd/zakladni-informace
Prodejce:
Rudná - Drahelčice - řadové RD, lokalita Slunečná - V. etapa

Jen 5 km jihozápadně od Prahy, v těsném sousedství s Rudnou, leží obec Drahelčice, klidná lokalita s velmi dobrou dopravní dostupností do centra metropole. Spojení s hlavním městem zajišťují pravidelné autobusové linky MHD až ke stanici metra "B" Zličín. Nejen pro svou jedinečnou polohu je tato lokalita ideálním místem pro život. Drahelčice jistě zaujmou všechny, kteří touží po bydlení v klidu a přírodě, přesto však na dosah veškerých vymožeností moderní doby. V okolí naleznete bezpočet míst, která jsou jako stvořená pro rodinné výlety či lákají k vyjížďkám na kolech: zatopený lom Amerika, hrad Karlštejn, Křivoklát, nebo romantická vesnička Svatý Jan pod Skalou. Za návštěvu také stojí hrádek Červený Újezd. Vášnivé houbaře potěší hojnost okolních lesů. Naopak milovníci golfu určitě uvítají blízkost golfového areálu na Karlštejně, nebo nově budované hřiště nad Berounem. V parných letních dnech nabízí osvěžení nedaleký aquapark na Kladně nebo aquapark v Berouně vzdálený cca 10 minut jízdy autem.

Drahelčice se v poslední době stávají oblíbenou lokalitou, a to nejen pro svou polohu, ale také díky dobré občanské vybavenosti. V místě naleznete restaurace, Městský úřad, nicméně v nedaleké Rudné potom mateřskou a základní školu, zdravotní středisko, zubní ordinaci, sportovní centra (squash, tenis, plážový volejbal, minigolf, fitness, solárium, masáže atd.), pošta, obchody, restaurace a mnoho dalších služeb.Za většími nákupy i zábavou můžete vyrazit do nákupního centra Metropole Zličín s pestrou nabídkou zboží, služeb a kulturního vyžití.

Nedaleko obce se nachází nájezd na dálnici D5, který výrazným způsobem zkrátí čas potřebný k cestě do centra Prahy. Samotná dálnice však leží v dostatečné vzdálenosti na opačné straně obce. Díky tomu si Drahelčice zachovávají ráz klidného místa, určeného k bydlení a odpočinku.

Nízkoenergetické řadové rodinné domy vyrostou v klidné části Drahelčic, v lokalitě Slunečná. Jak už název napovídá, jedná se o slunný rovinatý pozemek umístěný v klidné části obce, plynule navazující na stávající vilovou zástavbu. Nové bydlení svým majitelům nabídne funkčně řešený dům 4+kk o výměře 104 m2 respektující veškeré požadavky moderní doby.

V V. etapě výstavby si mohou zákazníci vybrat ze dvou variant provedení domu - dům v základním provedení nebo variantu EKO, která splňuje náročná kritéria pro nízkoenergetickou stavbu a oproti základnímu provedení obsahuje elektrokotel s účinností až 99 % a rovněž solární kolektory umístěné na střeše, které slouží k ohřevu teplé užitkové vody. Co se týče energetické náročnosti řadí tyto prvky stavbu do druhé nejvyšší kategorie B - tzn. energeticky úsporná stavba. Díky tomuto konceptu můžeme klientům nabídnout výraznou finanční úsporu spojenou s budoucím provozem domu. Roční úspora na vytápění a ohřev teplé užitkové vody tak činí až 30 % oproti běžné nezateplené zděné stavbě.

V přízemí každého domu naleznete prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelnu s WC, zádveří, šatnu a halu se schodištěm, v patře tři ložnice a koupelnu. Ke každému domu také patří pozemek o velikosti 210 až 309 m2, na kterém si můžete po náročném pracovním dni odpočinout. Dům je spojen se zahradou velkým francouzským oknem, díky kterému budete mít své ratolesti neustále na očích.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů