Rodinné domy Zlonín II.

Lokalita: Zlonín u Líbeznic -
Typizace: 4+kk - 5+kk, 93 - 119 m2
Cena: 3 585 110 Kč - 4 872 300 Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.sreality.cz/projekt/zlonin-zelene-hriste-ii/1679
Prodejce:
Rodinné domy Zlonín II.

Prvotřídní bydlení v klidném prostředí s obstojnou dopravní dostupností do Prahy – to je řešení pro všechny, kteří touží po dobrém bydlení v hezké lokalitě. Řadové rodinné domy s dispozicí 5+kk tvoří obytný celek s patnácti objekty. Jedná se o II. etapu developerského projektu „Obytný soubor Zlonín II.celkem se předpokládá výstavba 38 rodinných domů (řadové domy, dvojdomy, samostatné domy).Řadové domky jsou stavěny v blocích o třech domcích a jsou nabízeny ve dvou variantách. Větší domek 5+kk má 119 m2 + půdu 52 m2 + terasu 4 m2, menší domek 4+kk má 93 m2 + půdu 35 m2 + terasu 4 m2. Na přání kupujícího je možné v obou variantách na půdě vybudovat další pokoj. Před každým domkem je vlastní parkovací stání. Pozemky jsou od 162 do 419 m2.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů