Rodinné domy Zlín - Kudlov

Lokalita: Zlín - Kudlov
Typizace: 3+kk - 5+kk, 100 - 193 m2
Cena: 2,5 mil. - 5,5 mil.
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.kudlov.cz/
Prodejce:
Rodinné domy Zlín - Kudlov

Lokalita Kudlov je vzdálena 2,6 km z centra Zlína jižním směrem. Je přístupna městskou hromadnou dopravou (10min. od centra). Předmětné území je situováno v mírném svahu v blízkosti lesa. Dopravní přístup do lokality bude po nově vybudované komunikaci z ul. Václavská.

Celý projekt zahrnuje výstavbu 50 RD na klíč s možnou variabilitou na přání klientů. V nabídce jsou řadové RD tvořené sekcemi v podobě čtyřdomku, tzn. dva rohové a dva středové RD, všechny s přístřeškem pro parkování vozidla před RD.
Výměry pozemků se pohybují od 180m2 u řadových RD po cca 600m2 u samostatně stojícího RD.

Rodinné domy jsou navrženy v souladu s charakterem zlínské historické architektury tzv. Baťův styl, s důrazem na dosavadní výstavbu ve Zlíně a blízkém okolí. Dále byl brán ohled na výškový rozdíl v lokalitě (svahovité území).

Za účelem optické minimalizace výškových rozdílů terénu zde budou vybudovány opěrné zdi (gabiony) a vysázeny trvale zelené stromky (tuje), které maximálně omezí rušení pohody bydlení sousedících objektů. Jedná se o jednogenerační rodinné domy.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů