Rodinné domy Vlasatice

Lokalita: - Vlasatice
Typizace: 179 m2, 6+kk
Cena: 1 890 000 Kč - 2 199 000 Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/real-kontakt/rd-vlasatice
Prodejce:
Rodinné domy Vlasatice

Výstavba 7 rodinných domů se nachází v klidné lokalitě ve východní části Vlasatic nedaleko sportovního areálu. Jedná se o nově budovanou lokalitu zasazenou ve venkovské krajině s výhledem na Pavlovské vrchy.

Rodinné domy jsou cihlové se sedlovou střechou, samostatně stojící o půdorysných rozměrech 8 x 11,5 m. Dispoziční řešení je 6+KK:
1. NP obsahuje vstup, šatnu, WC, pracovnu a obývací prostor s kuchyní
2. NP obsahuje koupelnu a 4 samostatné pokuje. Celková užitná plocha vč. terasy a parkovacího stání činí 179,2 m2. Plocha jednotlivých parcel je různá – od 650 m2 do 1.118 m2.
Je zde samozřejmě možnost částečné změny dispozic dle přání klientů.

Rodinné domy se nabízí k prodeji ve fázi dokončené hrubé stavby – základy, základová deska, nosné zdi a příčky 1.NP, železobetonový strop a schodiště, nosné zdi a příčky 2. NP, krov vč. krytiny a střešních oken, klempířské výrobky (bez svislých svodů). Nedílnou součástí jsou také přípojky inženýrských sítí na pozemek – vodovodní přípojka vč. vodoměrné šachty, elektrická přípojka vč. venkovní skříně, plynová přípojka vč. skříně. Jelikož není v obci splašková kanalizace je nutné zbudovat jímku dle počtu bydlících osob.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů