Rodinné domy Suchdolská

Lokalita: Praha 6 - Suchdol
Typizace: 4+kk - 7+kk, 148 m2 - 313 m
Cena: 8,7 mil - 10,7 mil
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.suchdolska.cz/home.html
Prodejce:
Rodinné domy Suchdolská

Projekt 7 rodinných domů, jedna řada tří domů a dva dvojdomy, vzniká uprostřed stávající vilové zástavby. Domy jsou navrženy jako dvoupodlažní, nepodsklepené, s plochou střechou. Kvalitní moderní architektura je umocněna použitím kvalitních stavebních materiálů, a to jak v exteriéru, tak i v rámci vybavení jednotlivých rodinných domů.
Městská část Praha 6 Suchdol se v posledních letech stala jednou z nejžádanějších pražských rezidenčních lokalit. Těsné sousedství s Vltavou, Roztockým hájem, Tichým údolím a Dolní Šárkou na jedné straně a vynikající dostupnost centra města (10 min. busem MHD na stanici metra trasy A – Dejvická, 20 min Václavské náměstí) na straně druhé, dělá ze Suchdola ideální místo pro život. Zastávku autobusu MND č. 107a č. 147 najdete do 50-ti metrů od Vašeho domu a na letišti v Ruzyni jste za 15 min autem. V okruhu do 500 m od místa projektu najdete i následující občanskou vybavenost:
- Mateřská škola v ulici K Roztokům
- Mateřská škola při základní škole Mikoláše Alše
- Mateřská škola v ulici Rýznerova
- Soukromá mateřská škola Balíček
- Základní škola Mikoláše Alše
- Dům dětí a mládeže
- Několik obchodů s potravinami, včetně zeleniny, řeznictví a večerek
- Pizzerie, kavárna (creperie), restaurace
- 2 ordinace všeobecného lékaře
- Veterinář
- Místní úřad
- Pošta
- Sportcentrum České zemědělské univerzity
Bazén 25 m
Tělocvična, posilovna
4 tenisové kurty
2 hřiště na beach voleyball
a v neposlední řadě LES – Roztocký háj

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů