Rodinné domy Nové Jirny

Lokalita: Praha - východ - Nové Jirny
Typizace: 5+kk, od 136 do 166 m2
Cena: 3 085 000,- Kč - 3 520 000,- Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.rodinnedomy-novejirny.cz/index.html
Prodejce:
Rodinné domy Nové Jirny

16 nízkoenergetických rodinných domů splňujících kritéria „Energetické náročnosti budovy třídy B+“
obytná plocha domů od 136 do 166 m2 s garáží či garážovým stáním dle typu domu
pozemky o velikosti od 485 do 1065 m2

Projekt je realizován na území Prahy Východ v obci Nové Jirny. Obec Nové Jirny leží podél silnice 101, která spojuje města Brandýs nad Labem-Stará Boleslav a Úvaly a přetíná dálnici D11 z Prahy do Hradce Králové.

Nové Jirny jsou obcí, přímo sousedící, stejně jako Klánovice, Šestajovice a Újezd nad lesy, s Klánovickým lesem, který je největší zalesněnou plochou v přímém sousedství Hlavního města Prahy.

Lokalita je svojí dostupností velmi výhodná, 3 km vzdálený nájezd na dálnici D11 Praha - Hradec Králové, odsud 7 km vzdálené křížení s Jižní spojkou či 8 km vzdálené nákupní Centrum Černý Most se stejnojmennou stanicí metra.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů