Rodinné domy Dětkovice

Lokalita: Vyškov - Dětkovice
Typizace: 111 m2
Cena: 3.457.520,- s DPH
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.detkovice.fkstavitelstvi.cz/
Prodejce:
Rodinné domy Dětkovice

V projektu Rodinné domy Dětkovice se počítá s výstavbou 6 řadových energeticky úsporných rodinných domů s garáží. Domy jsou standardně nabízeny jako stavba „na klíč“ v praktickém dispozičním řešení. Cena kompletního řešení zahrnuje pozemek, přípojky, stavbu rodinného domu, tepelné čerpadlo a venkovní úpravy pozemku. Nyní je možné domy pořídit v různé fázi výstavby, a tak přizpůsobit stavbu svým individuálním požadavkům .

Dětkovice leží na výchoní hranici vyškovského okresu, 12 kilometrů východně od Vyškova na silnici Ivanovice - Morkovice, 260 až 270 m nad mořem. Katastrální hranice obce je na východě současně i hranicí mezi okresy Vyškov, Kroměříž a Prostějov. Obec také byla dříve součástí kroměřížského politického okresu, teprve v roce 1949 byla v rámci rozsáhlých správních reforem přičleněna k okresu Vyškov. Po stránce půdorysné obec tvoří nepravidelnou náves, kterou napříč protéká Dětkovický potok pramenící jižně od obce v lesní lokalitě s místním názvem "Zadní les". Na západě vybíhá ulice podél silnice, na jihozápadě obce stál dvůr.


•Energeticky úsporné domy
•energetická třída "A" - tepelné čerpadlo
•roční náklady na energie cca 16.000,- Kč
•domy i pozemky jsou součástí obce, nejde o satelit
•klidná lokalita a čísté prostředí plné zeleně
•nedaleko středu obce
•obec je součástí IDS JMK

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů