Rodinné domky - Sadová nad Kociánkou

Lokalita: Brno - Královo Pole
Typizace: 4+kk
Cena:
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/imos-development-uzavreny-investicni-fonda/rodinne-domky-k-prodeji-sadova-nad-kociankou
Prodejce:
Rodinné domky  - Sadová nad Kociánkou

Rodinné domky k prodeji.
Zkolaudováno 06/2011 - domky bez finálních povrchů k individuálnímu dokončení!

V přízemí se nachází prostor vstupní haly, dále pak místnost pro wc, následuje prostor obývacího pokoje s kuch. koutem a jídelnou s přímým vstupem do zahrady. V patře jsou 3 pokoje, třetí s prostorem pro šatnu a vstupem na terasu), dále se v patře nachází koupelna s WC a druhá koupelna s Wc a sprchovým koutem. Dům nabízí dostatek úložného prostoru.
Dále je tu garáž pro 2 auta, spodní wc a prostorem pro pračku. Orientace domu a pozemku je SJ směrem zajišťující optimální oslunění všech obytných ploch a zahrady. Pozemky jsou oploceny ocelovým poplastovaným pletivovým plotem.

V rámci standardu dokončení budou:
veškeré elektro rozvody vč. zásuvek a vypínačů, podlahy bez finálních povrchů, vývody pro kuchyňskou linku a vývody ZTI (bez konkrétních zařizovacích předmětů, je možno v rámci klientských změn vybrat konkrétní typy a dokončit), venkovní el.žaluzie, tepelné čerpadlo.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů