Řadové domky Liberec Pavlovice - III. etapa

Lokalita: Liberec XII - Pavlovice
Typizace: 3+kk až 6+kk , 85 m2 až 137 m2
Cena: od 2 800 000 Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.csas.cz/banka/content/inet/develop/cs/sc_2504.xml#_toc2
Prodejce:
Řadové domky Liberec Pavlovice - III. etapa

Staré Pavlovice jsou vyhledávanou čtvrtí Liberce. Nachází se v západní části Liberce a navazují na Stráž nad Nisou oddělenou jen přírodním pásem. V okolí bytového domu se rozvíjí rezidenční čtvrť převážně tvořená rodinnými domy v řadové zástavbě. Rezidenční částí neprochází žádná významná průjezdná komunikace a tak nabízí klidné bydlení pro Vás i pro Vaše děti.
Propojující komunikací se po cca 500 m dostanete do obchodní zóny s kompletní infrastrukturou obchodů, vč. supermarketu. Výhodou, zejména pro mladé rodiny, je pěší dostupnost školy i školky.
Ve vzdálenosti cca 700m je sportovní areál, tenisové kurty, ve vzdálenosti cca 2 km je golfové hřiště.

Uzavřený komplex 52 zděných řadových domků uprostřed zeleně na okraji města. Vel. 3+kk až 6+kk s terasou, 85 m2 až 137 m2. Moderní, komfortní bydlení nabízí klid, pohodlí a zvýšené prvky bezpečnosti.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů