RD Jundrov

Lokalita: Brno - Jundrov
Typizace: 3+kk - 5+kk, 100 - 193 m2
Cena: 6 893 000 Kč - 11 594 000 Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/moravska-stavebni-invest-as/rd-jundrov
Prodejce:
RD Jundrov

Developerský projekt RD Jundrov zahrnuje výstavbu 35 rodinných domů v lokalitě Brno – Jundrov, ul. Optátova v klidném prostředí obehnaném lesy a řekou Svratkou.
V rámci projektu bude vystavěno 35 rodinných domů kategorie 3+kk, 4+kk a 5+kk s možností dispozičních změn. Každý rodinný dům má garáž či dvojgaráž. Užitná plocha RD je v rozmezí 119 – 211 m2, plocha pozemků vč. zastavěné plochy pak 207 – 480m2.
Architektura, která v Jundrově vyroste nechá asi jen málokoho nezaujatým. Je kladen důraz nejen na estetické ztvárnění a stylovost architektonického provedení, ale také na jeho soulad s okolním prostředím.
Dopravní dostupnost je velmi dobrá do středu města i na dálnici. V rámci městské hromadné dopravy můžete využít autobus č. 67, který má konečnou stanici cca 200m od plánované výstavby, popř. trolejbusové spoje na ul. Veslařská. Cesta do centra Brna pak cca 10 min.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů