Pražská čtvrť, Brandýs n. Labem

Lokalita: Praha-východ - Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Typizace: 4+kk - 5+1, 122 m2 - 174m2
Cena: 4 080 252 Kč - 7 602 622 Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www2.central-group.cz/lokalita-rd.aspx?idLokalitaRD=129&jv=1
Prodejce:
Pražská čtvrť, Brandýs n. Labem

Pracovat v Praze, pohodově žít v Brandýse. Pražská čtvrť je od centra Brandýsa vzdálená jen několik minut chůze a má výbornou dopravní dostupnost do Prahy. Přímo od lokality jezdí autobusové linky ke stanicím metra B Černý Most a C Letňany. Brandýs je moderním místem k bydlení pro celou rodinu s veškerou občanskou vybaveností. Nechybí zde mateřská, základní ani střední škola, zdravotnická zařízení a supermarkety. Přímo ve městě nebo v jeho bezprostředním okolí se nabízí spousta možností sportovního i kulturního vyžití, například golfové hřiště, cyklostezka podél Labe nebo vyhledávaná přírodní koupaliště Proboštské jezero, Ovčáry a Lhota. Navíc nedaleko stojí velké pražské nákupní Centrum Černý Most, kde je kromě hypermarketu a mnoha obchodů také multikino, restaurace, fitness s bazénem, motokáry a billiard centrum.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů