Pod školou IV

Lokalita: Praha - východ - Líbeznice
Typizace: 4+kk - 5+kk, 116 - 143 m2
Cena: 4,5 - 5,7 mil. Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.podskolou.cz/#koncepce-projektu.html
Prodejce:
Pod školou IV

Jedete-li z centra Prahy po Severojižní magistrále směrem na sever a sjedete z ní u Březiněvsi, dojedete do Líbeznic, ještě před kostelem odbočíte doprava směrem na Hovorčovice a po 150 metrech jste na místě. Domky se nestavějí někde v polích, jak bývá často zvykem, ale přímo sousedí s typickými rodinnými domky městského typu.

Co je však u tohoto projektu naprosto ojedinělé, je spojení s Prahou. Autobusy jezdí ve špičce každých 5 - 10 min. a mimo špičku každých 15 - 20 minut. A ani návštěva divadla, kina či posezení v restauraci není problémem, protože poslední autobus od metra Holešovice jede až ve 23:55 hod. Koneckonců, přesvědčit se můžete sami, stačí kliknout na přehled odjezdů z Líbeznic a na přehled odjezdů od metra Holešovice. A nejedete žádným "courákem", u metra Holešovice jste za 15 min., u Muzea jste včetně přestupu za neuvěřitelných 28 minut. To Vám mohou závidět i obyvatelé Řep, Modřan, Jižního města či Barrandova, natožpak obyvatelé příměstských lokalit jako jsou Velké Přílepy, Dolní Břežany, Nehvizdy, Mratín, Libeř, Ohrobec, Popovičky, Černošice, Chýně, Horoměřice či Říčany.

Pokud nechcete používat MHD, můžete samozřejmě použít auto. K Muzeu se tak dostanete mimo špičku za 15 minut, využijete-li blízkého napojení na Severojižní magistrálu. Ve špičce se však pravděpodobně zdržíte v ulici V Holešovičkách.



V první etapě projektu Pod Školou IV je k dispozici 10 řadových domů typu A.


Řadové domy typu A o velikosti 4 až 5 + kk jsou nabízeny ve čtyřech variantách (koncový A2, středový A1, A3 a A4).

Varianty A1 a A2 se od sebe jen nepatrně liší vykrojením obývacího pokoje a nad ním umístěné ložnice s balkonem. Varianta A1 má 116 m2 + půdu 52 m2 + terasu 6 m2. Varianta A2 má 119 m2 + půdu 52 m2 + terasu 4 m2, jinak jsou oba domy dispozičně stejné. Na přání kupujícího je možné na půdě vybudovat pokoj o výměře 25 m2 a zvětšit tak dům na 5 + kk o výměře 141 m2, resp. 143 m2.

V přízemí obsahují domky velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a výstupem na terasu a zahradu, dále závětří, zádveří, předsíň, schodiště, WC s umyvadlem a technickou místnost s plynovým kotlem Junkers s bojlerem o objemu 120 litrů pro vytápění a ohřev TUV.

V prvním patře jsou navrženy tři ložnice a společná koupelna s umyvadlem a WC.

Půdní prostor o ploše zhruba 52 m2 - za příplatek je možné nechat vybudovat úložný nebo obytný prostor.

U vchodu se k domu přimyká krytý přístřešek pro automobil, který může být nahrazen garáží.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů