Nové Polerady

Lokalita: Praha - východ - Polerady
Typizace: 4+kk, 85 - 93 m2
Cena: 2 331 000,00 Kč bez DPH
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.portalcelakovice.cz/projekt--nove-polerady/
Prodejce:
Nové Polerady

V klidné lokalitě na hranici Hlavního města Prahy bude na 30.000 m2 plochy přímo navazující na stávající zástavbu Polerad vystavěno celkem 64 domů.

Koncepčně velmi dobře řešených, nízkoenergetický zděných dvojdomů s dispozicí 4+kk o podlahové ploše 93 m2 a trojdomů s dispozicí 4+kk o podlahové ploše 85 m2 na jižně orientovaných pozemcích od výměry 200 m2 do výměry 450 m2 a to za velmi příznivou cenu již od 2.590.000,- Kč včetně DPH.

Polerady leží cca 7 km severovýchodně od Prahy. Jedná se o dynamicky se rozvíjející obec.

Velká část prací je již zahájena (budování kanalizace a vodovodu, stavba MŠ) a několik dalších je již ve schválených plánech (výstavba nákupního centra, sportovního hřiště a restaurace).

Můžete využít kompletní občanskou vybavenost 2 km vzdáleného města Kostelec nad Labem.

Jen 10 minut cesty autem se nachází Centrum Černý Most nebo OC Letňany.

Velkým plusem je i bohaté sportovní a turistické vyžití v místě - Polabská nížina, velké množství pískovcových jezer a turistických stezek.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů