Nadstandardní rezidenční bydlení - 7RD a 9RD ve Slavkově u Brna

Lokalita: Slavkov u Brna - Pod oborou
Typizace: 5+1, 159 m2
Cena: 5 391 200 Kč - 6 584 280 Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/natmal-sro/nadstandardni-rezidencni-bydleni-7rd-a-9rd-ve-slavkove-u-brna
Prodejce:
Nadstandardní rezidenční bydlení - 7RD a 9RD ve Slavkově u Brna

I. Etapa
Výstavbou vznikne 7 nízkoenergetických rodinných domů o 2.NP s pultovou střechou. Dispoziční řešení domů je 5+1 s garáží, terasou a dvěmi koupelnami.

Samozřejmostí ve standardním provedení domu jsou plastová okna, dýhované dveře s dřevěnými obložkovými zárubněmi, posuvné skleněné dveře, podlahové vytápění v kuchyni a koupelně v přízemí, etážové topení s plynovým turbo kotlem, centrální vysavač, garážová vrata na dálkové ovládání.

Počátek výstavby je předpokládán na 6/2010 a ukončení 6-10/2011.



II. Etapa
Výstavbou vznikne 9 nízkoenergetických rodinných domů o 2.NP s pultovou střechou. Dispoziční řešení domů je 5+1 s dvojgaráží.

Samozřejmostí bude vysoký nadstandard jako např. dřevěná eurookna, dýhované dveře s dřevěnými obložkovými zárubněmi, etážové topení s plynovým turbo kotlem, centrální vysavač, garážová vrata na dálkové ovládání.

Velikosti pozemku je od 484m2 do 517m2, zastavěná plocha 145m2, obytná plocha 179m2.

Počátek výstavby je předpokládán na 7/2010 a ukončení 7-10/2011.

Ve městě je kompletní občanská vybavenost od školky, školy, lékaře, úřady až po možnosti sportovního vyžití jako je golf, jízdárna, sportoviště.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů