Klínovec Meadows

Lokalita: Chomutov - Loučná pod Klínovcem
Typizace: 1+kk - 4+kk, 25m2 - 80 m2
Cena:
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.klinovecmeadows.cz
Prodejce:
Klínovec Meadows

Správná dovolená není jen velké množství aktivit, nýbrž i vzpomínky. Vzpomínky na volné chvíle, na zvuky a vůně míst – příjemný konec dne provoněný horkou kávou a punčem po mnoha hodinách strávených na sjezdovkách. Architektonické řešení domů má k takovéto pohodové atmosféře přispět.

Přední kodaňské architektonické studio Catalyst Architects připravilo jak urbanistický, tak architektonický návrh celého centra. Z návrhu je zřejmá inspirace moderní skandinávskou architekturou, která klade důraz na splynutí domů s okolní krajinou a využívání přírodních materiálů. Fasády domů jsou proto dřevěné a střechy řadových domů jsou osázeny rostlinami. Současně jsou objekty situovány tak, aby nabízely ten nejlepší výhled na okolní krajinu.

Při navrhování domů kladli architekti důraz na proslunění jednotlivých bytů, které se projevilo v jejich řešení, spočívajícím jak v orientaci objektů, tak v interiérovém uspořádání. Pokoje samotné jsou laděny do přírodních odstínů, dřevěné podlahy připomínají okolní krajinu. Netradiční řešení interiérů vnáší nové prvky do tradiční kultury bydlení u nás. Objekty mohou být na přání zákazníka plně vybaveny včetně kuchyní, vestavěného a volně stojícího nábytku. Všechno, co si sem potřebujete s sebou vzít je oblečení a sváteční nálada.

Při navrhování rekreačních objektů Klínovec Meadows se architekti snažili uspokojit potřeby všech potenciálních klientů – mladých párů, rodin s dětmi i seniorů.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů