Jihlava - Rodinné domy Dolina

Lokalita: Jihlava - ulice Dykova - Halasova
Typizace: 4+1, 106 m2 - 109m2
Cena: 3 561 771 Kč - 3 965 080 Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.bouwfonds.cz/projekty/na-dolech-iv/
Prodejce:
Jihlava - Rodinné domy Dolina

Obytný soubor několika typů řadových domů, samostatných rodinných domů navazuje na předchozí výstavbu rodinných a bytových domů v lokalitě Jihlava – Na Dolině.

Projekt Na Dolině v Jihlavě se může pochlubit mnoha výhodami. Domy tvoří rezidenční celek, který nabízí atraktivní, cenově dostupné, bezpečné příměstské bydlení ve kvalitním obytném prostředí. Nízkopodlažní řadová zástavba, 3 typy rodinných řadových domů a jeden typ samostatného rodinného domu, je poslední fází výstavby v této lokalitě. Nabízí atraktivní, cenově dostupné, bezpečné příměstské bydlení ve kvalitním obytném prostředí; ve vlastním domě s vlastní zahradou, garáží, předzahrádkou. Forma bydlení umožňuje vznik přirozených sousedských vztahů.

Svým charakterem doplňuje typovou nabídku společnosti Bouwfonds ČR v této lokalitě. Charakteristika domů a vnitřních dispozic opět využívá způsobu holandského řešení bytové výstavby.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů