Chateau Tmaň

Lokalita: Beroun - Tmaň
Typizace:
Cena:
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.euroventures.cz/index.php?option=com_ezrealty&task=detail&id=143&Itemid=509
Prodejce:
Chateau Tmaň

Projekt Chateau Tmaň bude nabízet byty a rodinné domy různých typů a velikostí, všechny však v nejvyšší kvalitě. Exkluzivní velké mezonetové byty přímo v zámeckém objektu s velkorysými obývacími pokoji v zámeckých sálech a útulnými ložnicemi v podkroví. Dvou až tří podlažní řadové domy se 2 až 4 ložnicemi, v nádherných objektech bývalých stájí. Malometrážní loftové byty v bývalé sýpce dominikánských domecha a v nově pstaveném objektu ve dvoře. Jak zámek, tak i další hospodářské budovy si zachovaly mnoho svých drahocenných původních detailů odrážejících jejich několikasetletou historii: na zámku původní kamenné zdivo a dispozice kolem malebného dvora, klenby a portály z pozdně gotického a renesančního období, věž, krov a barokní okenní ostění, a pravděpodobně také murální výzdoby dnes skryto pod novodobo omítkou. Statek se svými rozsáhlými hospodářskýmí budovami zahrnující ubytování pro zaměstnance, stodoly, seníky, sýpku a stáje, je otevřen do prostorného zeleného dvora na mírném svahu a je nepochybně mimořádně krásným příkladem velkého starobylého statku. Klenuté prostory bývalých chlévů v přízemí objektů a krásné krovy nad nimi jsou zachované téměř ve své celistvosti.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů