Bydlení v sadě Postřižín

Lokalita: - Postřižín
Typizace: 3+ kk - 5+ kk , 59 - 179 m2
Cena: 1 376 083 Kč - 3 003 439 Kč
Typ: Rodinný dům
WWW: http://www.bydlenivsade.cz/
Prodejce:
Bydlení v sadě Postřižín

Základní koncept rezidenčního projektu BYDLENÍ V SADĚ Postřižín vychází z tradiční středočeské architektury s nenásilnou vazbou na požadavky dnešního moderního bydlení. Malebný, k jihu orientovaný a sluncem zalitý projekt rodinných domků uspokojí nároky na moderní bydlení nejen v ohledu dobré dostupnosti hlavního města, čistého a klidného prostředí, ale především variabilitou nabízených domů. Z nabídky 30 typů rodinných domů si jistě vybere i ten nejnáročnější zákazník ať již hledá jedno či vícepodlažní typ stavby. Každý z nabízených domů vyniká úsporným uspořádáním vnitřního prostoru s minimem nevyužité podlahové plochy.

K prodeji jsou jak samostatné stavební pozemky, tak řadové i solitérní rodinné domky. Po předchozí dohodě je možná i individuální výstavba.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů