Zahradní čtvrť Stěžery

Lokalita: Hradec Králové - Stěžery
Typizace: 1+kk - 4+kk, 37 m2 -104 m2
Cena: 1 750 000 Kč - 4 170 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
Poznámka: Sobota dne 4.2.2012 od 9 do 12 hodin den otevřených dveří
WWW: http://www.bydlenistezery.cz/o-projektu.html
Prodejce:
Zahradní čtvrť Stěžery

Projekt Zahradní čtvrť Stěžery bude zahrnovat 9 samostatně stojících třípodlažních viladomů s celkem 78 byty a 10 řadových rodinných domů. Součástí projektu je také zvelebení okolí výstavby a stavba části cyklostezky podél stávající silnice směrem na Hradec Králové. Při přípravě projektu jsme kladli důraz na praktičnost a užitnost prostoru, moderní materiály a především vytvoření kvalitního a zároveň útulného zázemí pro mladé rodiny, páry vstupující do společného života i generaci rodičů a prarodičů.

Všechny rodinné domy jsou v kategorii nízkoenergetické, což výrazně omezí náklady na provoz. Všechny domy budou uspořádány podél nově vybudované páteřní komunikace, budou od sebe odděleny živými ploty a travnatými plochami. V zahradní čtvrti bude dostatek zeleně. Naším cílem je dostát názvu projektu a vytvořit zde skutečnou zahradní čtvrť se stromy, keři a květinovými záhony.

Obec Stěžery leží v nadmořské výšce 254 m.n.m. a od Hradce Králové je vzdálena necelých 3,5 km ve směru na západ. Sdružuje obce Stěžery, Stěžírky, Charbuzice a Hřibsko. V současnosti žije v obci asi 1.850 obyvatel, zejména mladých rodin. Průměrný věk obyvatel obce je 37 let. Díky tomu se obec velmi intenzivně rozvíjí.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů