Villa Regia

Lokalita: Brno - Černá Pole
Typizace: 1+kk - 3+kk, 42 m2 - 102 m2
Cena:
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.rekotrend.cz/villa-regia-o-projektu.do
Prodejce:
Villa Regia

•Villa Regia je tvořena souborem tří vzájemně propojených budov umístěných v celkově přestavěné historické budově na ulici tř. Kpt. Jaroše v městské části Černá Pole.
•V budovách A a C se nachází 19 luxusních bytů a v budově B luxusní komerční plochy určené pro klidnou administrativní činnost. Podzemní garáže nabízí 21 parkovacích míst. Byty o velikosti od 40 do 130 m2 a dispozici od 1+kk do 4+kk, poskytují široké spektrum vysoce standardního vybavení a výbavy: parkovací místa v podzemních garážích, výtah, u některých bytů balkon nebo terasu, sklepy, prvotřídní materiálové provedení a individuální přístup k požadavkům a přáním na klientské změny.
•Dvorní a zahradní část se zelení poskytuje naprosté soukromí skryté před okolním rušným životem velkoměsta.
•Projekt Villa Regia, vám kromě již tak vysokého standardního provedení, nabízí také možnost využití služeb bytového architekta, který je podrobně seznámen s projektem a je připraven spolupracovat s klienty při realizaci kompletního interiéru až k předání klíčů k vašemu vysněnému bytu.
•Výstavba byla zahájena v únoru 2009 a byty jsou předpokládány k předání majitelům nejpozději v srpnu 2010.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů