Viladům Hřebenka

Lokalita: Praha 5 - Smíchov, ulice Na Šumavě
Typizace: 4+kk, 122 - 162 m2
Cena:
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.vilahrebenka.cz
Prodejce:
Viladům Hřebenka

Projekt Viladům Hřebenka nabízí unikátní spojení bydlení v luxusních bytových jednotkách v komorním prostředí v jedné z nejprestižnějších vilových lokalit centrální Prahy. Vilová oblast Hřebenka poskytuje bydlení uprostřed zahrad a parků a s velmi dobrou dostupností do centra starobylé Prahy nebo na Nový Smíchov jedno z nejmodernějších center současného města.

V okolí je také veškerá občanská vybavenost a rozsáhlá možnost nákupů a zábavy v dostupném centru Zlatý Anděl a Nový Smíchov. Rodiny s dětmi nepochybně ocení blízkost několika mateřských a základních škol., Blízkost nemocnice Na Homolce a Motolské nemocnice zajišťuje dostupnost kvalitní lékařské péče. Sportovně založení klienti mají možnost využít několik veřejně přístupných fitness center, krytých plaveckých bazénů, tenisových kurtů, golfové hřiště v přírodním parku Košíře-Motol, který se nachází nedaleko a rozkládá na ploše 172 ha.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů