Viladomy Žvahov

Lokalita: Praha 5 - Hlubočepy
Typizace: od 1+kk do 4+kk
Cena:
Typ: Bytová výstavba
Poznámka: Projekt je v přípravě
WWW: http://www.ctrgroup.cz/ctr-group-main/projekt-vyhledova.htm
Prodejce:
Viladomy Žvahov

Bytový areál Viladomy Žvahov je ojedinělým projektem, situovaný mezi ulicemi Výhledová a Prosluněná v pražské čtvrti Hlubočepy. Jak již název projektu a ulic napovídá, jedná se o moderní bydlení s jedinečným výhledem a dostatkem slunečních paprsků po většinu dne. Domy jsou situovány v zeleni, na jižním svahu s jedinečným výhledem do údolí Vltavy. Tento projekt osloví především zájemce, kteří preferují kvalitnía tiché bydlení a požadavkem na dobrou dostupnost do centra Prahy. V nabídce bude celá škála bytů od 1+kk do 4+kk. Samozřejmostí jsou předzahrádky, balkony a střešní terasy, které podtrhují jedinečnost tohoto místa. K disposici budou také podzemní garáže a parkovací stání přímo v areálu.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů