VIVA Komín

Lokalita: Brno - Komín
Typizace: 1+kk - 3+kk, 38 m2 - 41 m2
Cena: 1 876 500 Kč - 1 953 600 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/fiedler-reality-sro/viva-komin
Prodejce:
VIVA Komín

Byty VIVA Komín jsou realizovány na ulici Dělnická v městské části Brno – Komín. V řadovém dvoupodlažním domě s podkrovím je navrženo celkem 6 jednotek, z toho tři bytové a tři nebytové. Nebytové jednotky splňují všechny obecně závazné předpisy pro bydlení, pouze územní plán připouštějící v daném místě stavby rodinných domů (nejvíce 3 bytové jednotky) vytvořil nutnost jednotky určit jako nebytové.

Jedná se o zásadní rekonstrukci stávajícího domu s nadstavbou. Z původní stavby zůstávají základové pasy propojené s novou železobetonovou deskou. Nové obvodové konstrukce jsou zděné se zateplovacím systémem. Střešní krytina je z plechových šablon typu Satjam v barvě antracit, střešní konstrukce je dostatečně zateplená.

V 1.PP domu jsou umístěny dvě nebytové jednotky o velikosti 37,8m2 a 44,2 m2, obě mají dispozici 1+kk.

V 1.NP se předpokládají bytové jednotky 1+kk a 3+kk.

Ve 2.NP je jeden byt 2-3+kk a jedna nebytová jednotka – ateliér s dispozicí 1+kk.

Součástí každé jednotky je zahrádka nebo balkón.

K ceně nebytových jednotek je účtováno DPH v základní sazbě.

Jednotky je možné zakoupit ve standardním, případně nadstandardním vybavení, či s účastí architekta řešit vybavení a interiér jednotky.

V okolí domu VIVA Komín je kompletní obchodní síť, široká možnost sportovního a kulturního vyžití, školní a lékařská zařízení. Hlavní komunikační uzly jsou v docházkové vzdálenosti.

Všechny jednotky jsou nabízeny k prodeji do osobního vlastnictví včetně podílu na zastavěném pozemku. Na úhradu části kupní ceny lze použít hypotéční úvěr či úvěr ze stavebního spoření.

Ve dvorní části jsou 3 parkovací místa přístupná průjezdem. Část dvora bude vydlážděna zámkovou dlažbou, část zatravňovacími dlaždicemi a zeleň. Dvůr bude sloužit výhradně majitelům jednotek. Dům je navržen tak, aby citlivě doplnil a navázal na stávající zástavbu.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů