V Zahradách

Lokalita: Rakovník -
Typizace: 1+kk - 4+kk, 26 m2 - 93 m2
Cena: 1 180 000 Kč - 2 080 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.dpdevelopment.cz/
Prodejce:
V Zahradách

Bytový projekt V zahradách je realizován v klidné bytové čtvrti města Rakovník, na místě bývalého skutečného zahradnictví, cca 10 min chůze od náměstí s veškerou občanskou vybaveností a možností nákupů. Lokalita je atraktivní především jejím bezprostředním spojením s přírodní zelení.

Dostupnost po městě je zajištěna pomocí MHD, která se nachází ve vzdálenosti cca 100 m. Spojení do hlavního města Prahy, vzdáleného cca 50 km, je zabezpečováno státními i soukromými autobusovými linkami v intervalech cca 30 min.
Postupně by zde mělo postaveno 81 bytových jednotek ve třech konzistentních vila-domech po 27 bytech. Čtyřpatrové domy s výtahem budou vybaveny uzavřenými garážovými stáními a dalšími parkovacími plochami v bezprostřední blízkosti.

První bytový dům dokončen 6/2009, předpokládané dokončení druhého bytového domu 3/2011

Třetí etapa projektu byla zahájena 11/2010. Předpokládané dokončení 6/2012

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů