Terasový dům Vinařská Brno

Lokalita: Brno - Masarykova čtvrť - ulice Vinařská
Typizace: 1+kk - 4+kk, 35 m2 - 91 m2
Cena: 2300 Kč - 5 500 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.properity.cz/projekt-26/
Prodejce:
Terasový dům Vinařská Brno

Plánovaná výstavba 5-ti podlažního polyfunkčního domu ve vyhledávané lokalitě v Brně na ulici Vinařská v Masarykově čtvrti. Termín zahájení výstavby 1. 9. 2011. Termín dokončení do 31. 12. 2012.
Plánovaná výstavba obsahuje:
- 17 bytových jednotek
- 4 kancelářské prostory 770 m2
- 22 parkovacích míst v suterénu
- 6 venkovních parkovacích míst

Lokalita, ve které se výstavba bytového domu připravuje, patří k nejvyhledávanějším místům pro bydlení ve městě Brně. Leží na rozhraní Pisárek, Masarykovy čtvrti a Starého Brna. Zástavba této oblasti je zastoupena především vilovými domy umístěnými v zahradách, přičemž řada z nich představuje skutečně architektonické skvosty města Brna, především secesní a funkcionalistické. Stávající zástavba vznikala od 90. let 19. století, značný rozvoj zaznamenala pak především v 1.polovině století dvacátého.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů