ŠTĚRBOHOLSKÉ TERASY

Lokalita: Praha 10 - Štěrboholy
Typizace: 1+kk až 3+kk , 34 až 81 m2
Cena: 1,5 až 3,6mil Kč (bez DPH)
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.sterboholske-terasy.cz/
Prodejce:
ŠTĚRBOHOLSKÉ TERASY

Stavba vytváří uzavřený komplex pěti budov s vlastním zázemím. Třípodlažní resp. čtyřpodlažní domy jsou charakteristické velkoformátovými okny a barevnými fasádami. Šikmé střechy ustupujících podlaží korespondují se sousední zástavbou. V prvním podlaží jsou byty s vlastními terasami, které zvyšují komfort bydlení bez větších nároků na provoz. Celková kapacita stavby je 67 bytových jednotek. Společné prostory budov jsou využity pro technické zázemí – kotelnu, místnost pro kola a kočárky, sušárnu, úklid a údržbu. Schodiště jsou doplněna výtahy spojujícími nadzemní podlaží s parkingem v suterénu, kde se též nacházejí sklepy. Parkovací místa jsou otevřená a navazují na zpevněné plochy před domy. Střechy domů jsou z části využity jako obytné terasy patřící k bytům v posledním podlaží.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů