Rezidence Závěrka

Lokalita: Praha 6 - Břevnov
Typizace: 2+kk - 4+kk, 70 - 120 m2
Cena: 5 775 989 Kč - 7 999 636 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.tide.cz/nove-byty/
Prodejce:
Rezidence Závěrka

V Rezidenci Závěrka je celkem 32 bytových jednotek, jejichž součástí je vždy i komfortní sklepní prostor. Každá jednotka má svůj balkon, lodžii, terasu, nebo venkovní zahrádku. Zejména vyšší podlaží poskytují zajímavé výhledy jak do bohatě zalesněného parku v sousedství, tak i na panorama okolí. Majitelé bytů budou moci používat i společnou privátní zahradu. Parkování automobilů je řešeno zakladačovými stáními s horizontálním nájezdem v podzemním podlaží objektu.
Dům je vyprojektován jako nezávislá budova s vlastní kotelnou a veškerými přípojkami. Hlavní vchod pro pěší je na jižní straně domu z ulice Nad Závěrkou.

Rezidence Závěrka nabízí zájemcům o bydlení v oblíbené rezidenční lokalitě více než tři desítky bytů ve velikostní kategorii 2+kk až 4+kk. Všechny byty jsou navrženy s důrazem na maximální využití užitného prostoru tak, aby uspokojily i náročné individuální požadavky zájemců o kvalitní bydlení ve vysokém uživatelském standardu.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů