Rezidence Vinohradská

Lokalita: Praha 2 - Vinohrady, u Náměstí Jiřího z Poděbrad
Typizace: 2 + KK, 3 + KK a 4 + KK
Cena:
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.rezidencevinohradska.cz
Prodejce:
Rezidence Vinohradská

Rezidence Vinohradská 33 je unikátní projekt ve zcela exklusivní lokalitě, který po vizuální stránce zachovává původní secesní styl budovy a kombinuje jej s moderním zázemím a provedením. Projekt nabízí bydlení nejvyšší kvality na bezpečném místě v centru hlavního města, jen minutu od stanice metra Jiřího z Poděbrad. Sedmipodlažní bytový dům nabízí 11 bytových jednotek v rozsahu 2 + KK, 3 + KK a 4 + KK a dva kancelářské prostory. Výška i všechny architektonické prvky fasády přední strany domu jsou přizpůsobené exkluzivní lokalitě v historickém centru. Zadní strana domu naopak vyniká moderní a stylovou architekturou, která nabízí pohodlí poklidné terasy v jinak rušném centru velkoměsta. Pro ty, kterým poklidná terasa nestačí, se v těsné blízkosti projektu nachází oblíbené Riegrovy sady s krásným výhledem na stověžatou Prahu nebo přímo přes ulici sady Sv. Čecha. Projekt Rezidence Vinohradská 33 vyniká opravdu perfektní dopravní dostupností, v jeho bezprostředním okolí se nachází jak tramvajové zastávky, tak stanice metra. Romantické Vinohrady také lákají bohatou nabídkou kulturních a labužnických zážitků. Kromě toho všeho majitele osobních automobilů potěší možnost parkovacího stání ke každé bytové jednotce.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů