Rezidence Nad Rokytkou

Lokalita: Praha 9 - Vysočany, ulice U Elektry
Typizace: 2+kk - 3+kk, 46 m2 - 75 m2
Cena: 1 987 449 Kč - 3 340 991 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.nadrokytkou.cz/
Prodejce:
Rezidence Nad Rokytkou

Novou rezidenční čtvrť nazvanou Nad Rokytkou tvoří tři části: Zahrady nad Rokytkou, Dvůr nad Rokytkou a Rezidence nad Rokytkou.


Třetí část nese název Rezidence Nad Rokytkou. Jde o pět domů o šesti podlažích v čile probíhající výstavbě, v nichž bude celkem 200 bytů od 1+kk o velikosti od 30 m2 až po 4+kk přes 100 m2. Každý má vlastní terasu, u přízemních bytů ji nahrazují oblíbené předzahrádky.

Klienti mohou volit z nebývale široké škály vybavení vysokého standardu. Před domem vede cyklistická stezka.

Vysočany jsou dnes jednou z nejrychleji se rozvíjejících částí Prahy.

Snadno tu obstaráte veškeré nákupy, ať už v Galerii Fénix u stanice metra Vysočanská, v nedávno otevřené Galerii Harfa, nebo v Centru Černý Most.

Nedaleko jsou i zábavní možnost: multikina, fitness centra, O2 Aréna, bazén. Ten Hloubětínský má navíc jako jediný v Praze slanou vodu.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů