Rezidence Na Santince

Lokalita: Praha 6 - Dejvice
Typizace: 2+kk až 4+kk , 84 až 165 m2
Cena: 5,8 až 23,5mil Kč (bez DPH)
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.na-santince.cz/
Prodejce:
Rezidence Na Santince

Rezidence Na Santince je nový developerský projekt společnosti P.H.A. akciová společnost, situovaný do atraktivní části Prahy 6 Dejvic v blízkosti nové fakulty architektury ČVUT. Výlučnost projektu je dána nejen velmi ceněnou lokalitou, ale i netradičním půdorysným řešením s prosklenou átriovou halou. Luxusnímu charakteru domu odpovídá i vysoký standard vybavení v podobě recepce, vícepodlažních podzemních garáží či exkluzivního materiálového pojetí exteriéru a inteiéru domu.

Ten tvoří 6 nadzemních a 3 podzemní podlaží. V nadzemní části je umístěno celkem 25 bytů se dvěma komerčními jednotkami přístupnými z loubí lemujícího uliční fasády domu. Zcela výjimečnými jsou pak dvě nejvyšší podlaží, kde díky jejich odsazení od fasády vznikly rozsáhlé terasy s unikátním výhledem na historickou část Prahy 6 a Hanspaulku.

Významnou předností tohoto projektu je pak nabídka nadstandardní individualizace celkového výrazu bytů nejen ve smyslu dispozičního uspořádání, ale především v možnosti materiálového provedení interiéru dle přání klienta a jeho představ.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů