Rezidence Lannova

Lokalita: Praha - Nové Město
Typizace: 1+kk - 5+kk, 29 m2 - 270 m2
Cena:
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.wadia.cz/cz/nase-projekty/rezidence-lannova/o-projektu.html
Prodejce:
Rezidence Lannova

Rezidence Lannova je luxusní projekt, který naplňuje nejnáročnější požadavky klientů. Pozoruhodná stavba v centru Prahy na pravém břehu Vltavy nabízí od 3. do 8. podlaží luxusní byty, každý s neopakovatelným výhledem na řeku z obývacího pokoje (vyjma dispozic 1+kk). V 1. nadzemním podlaží se nachází reprezentativní kancelářské prostory, ve 2. nadzemním podlaží ateliéry a v 1. a 2. podzemním podlaží jsou prostorná garážová stání.

Elegantní a nadčasová architektura exteriéru se propisuje s jemnou dávkou luxusu do interiéru stavby. Nejen interiéry soukromých bytů, ale i společné prostory mají svůj nezaměnitelný půvab, naplňují představy o moderním bydlení a možná i překonávají očekávání náročných klientů. Rezidence Lannova vám poskytuje nejvyšší úroveň bydlení nejen svou jedinečnou polohou, nýbrž i kvalitou stavebních prací. Každý detail je nejen plně funkční, ale také designově bezchybný. Kvalitní architektura a originální interiérový design projektu ještě umocňují hodnotu, kterou stavbě dává výjimečná lokalita.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů