Rezidence Čámovka - I. etapa

Lokalita: Praha 8 - Čimice
Typizace: 1+kk - 4+kk. 38 - 105 m2
Cena: 2 028 873 Kč - 5 709 464 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.camovka.cz
Prodejce:
Rezidence Čámovka - I. etapa

Projekt Rezidence Čámovka využívá všech předností místa, na kterém stojí.
- skvělá dopravní dostupnost
- veškeré služby v nejbližším okolí
- bydlení uprostřed zeleně

Poloha na okraji přírodní památky, pohodlná doprava do centra i jiných částí města a prakticky kompletní občanská vybavenost nechávají Rezidenci Čámovka vyniknout mezi všemi projekty svého druhu.
Je koncipován především s důrazem na komfort a životní pohodu svých obyvatel. Pohodu, bezpečí a klid navíc zajišťuje neprůjezdná zóna.

Dva jednopodlažní komerční objekty i komerční plochy v přízemí ostatních budov přilákají přímo do areálu obchody, služby a případně další občanskou vybavenost.

Jednotlivé byty ve velikostech od 1+KK do 4+KK vynikají moderně řešenými dispozicemi. Každý byt je vybaven vlastní terasou s francouzskými okny, k přízemním bytům patří soukromé předzahrádky. Majitelé vozů jistě ocení podzemní parkoviště.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů