Půdní vestavba Körnerova

Lokalita: Brno - Zábrdovice
Typizace: 1+kk - 2+kk, 33 m2 - 54 m2
Cena: 1 490 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/tekoreal-sro/pudni-vestavba-k-rnerova
Prodejce:
Půdní vestavba Körnerova

Výstavba šesti bytových jednopodlažních jednotek 1+kk a 2+kk s výměrami od 33 - 54m2 ve 4. patře domu bez výtahu, který prochází rekonstrukcí (výměna oken, vchodových dveří, oprava sklepních prostor, částečná oprava fasády).
Tři bytové jednotky (1+kk a 2+kk) jsou orientované do vnitrobloku a mají balkony s výhledem na jihozápadní stranu, na hrad Špilberk a Petrov. U dalších dvou jednotek 1+kk jsou vybudovány terasy do ulice Körnerova. Ke každému bytu náleží sklepní prostor.
Lokalita v blízkosti centra města na ul. Körnerova 4 nabízí výbornou dopravní dostupnost (zastávka MHD) nebo 5 min. chůze do centra města a výbornou občanskou vybavenost.

Nové půdní byty nabízí přímo firma realizující projekt a klient neplatí provizi.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů