Půdní byty Marešova

Lokalita: Brno - Veveří
Typizace: 2 + kk, 61 m2 - 77 m2
Cena: 2 990 000 Kč - 3 490 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/tekoreal-sro/pudni-byty-maresova
Prodejce:
Půdní byty Marešova

Stavba 9 nadstandardně vybavených bytových jednotek a to jak jednopodlažních, tak i dvoupodlažních. V nabídce je škála bytů do 1+kk až do 6+kk. Tyto nové bytové jednotky jsou vybudovány ve 4.NP památkově chráněného domu, který se nachází v sousedství Červeného kostela a Bílého domu. Většina bytových jednotek má terasy, orientované do klidové části vnitrobloku (zahrady) s výhledem na hrad Špilberk. V objektu bude zbudován nový hydraulický výtah. Společné části domu jsou zabezpečeny kamerovým systémem.


Jednopodlažní jednotky nacházejí jak v části vnitrobloku, tak v části do ulice Marešova. U dvou ze tří bytových jednotek je terasa do zahrad. Jedná se o byty 1+kk a 2+kk.

U dvoupodlažních bytových jednotek 2+kk a 3+kk je v přízemí bytu klidová část s ložnicí, chodbou, koupelnou, toaletou a úložnou místností. V chodbě je dále celodřevěné schodiště, kterým se dostáváme do patra bytu, kde je kuchyňská část a obývací pokoj. V obývacím pokoji je prosklená stěna, kterou po otevření vcházíme na terasu.

Občanská vybavenost lokality je vzhledem k umístění velmi dobrá. Park u hradu Špilberk je vzdálen cca 5 min. chůze. Krytá parkovací stání jsem možná v rámci pronájmu v parkovacím domě v docházkové vzdálenosti cca 5 min. chůze.

Zahájení stavby: prosinec/2011

Dokončení stavby: srpen/2011


Nové půdní byty nabízí přímo firma realizující projekt a klient neplatí provizi.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů