Projekt ECOCITY Malešice

Lokalita: Praha - Malešice
Typizace: 2+kk až 4+kk, 75 - 100 m2
Cena:
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://jrd.cz/projekty/detail-projektu/69-projekt-ecocity-malesice
Prodejce:
Projekt ECOCITY Malešice

Projekt celkem 5 pasivních bytových domů Rezidence Malešice.

Byty v Malešicích budou realizovány ve dvou etapách ( 44 a 66 bytových jednotek), ve velikostech bytů 2+kk až 4+kk. Lokalitu Malešic jsme vybrali pro její jedinečnost v rámci širšího centra Prahy. Lokalita se vyznačuje svým klidem, rozvolněnou zástavbou a velkým poměrem zeleně. Pozemky se nacházejí mezi nádherným Malešickým parkem a lesíkem Malešické pece.

Energeticky úsporné byty budou převážně velikosti 3+kk (75-80m2) a 4+kk (90-100m2), tedy i díky lokalitě vhodné pro rodinné bydlení v širším centru Prahy.
Zahájení prodeje 1.etapy pasivních bytů v Malešicích je plánováno na září 2011, dokončení stavby konec roku 2013.

V říjnu 2011 začne rozsáhlá rekonstrukce malešického parku, díky čemuž vzniknou dětská hřiště, okruhy pro bruslaře nebo třeba i novou restauraci. Práce budou probíhat celý následující rok a park by měl být přístupný od jara 2013.

Mezi hlavní plánované úpravy malešického parku patří opravy stávajících cest a vytvoření nových okruhů jak pro chodce, tak také pro cyklisty nebo bruslaře. Pro děti je plánováno rozšíření dětských hřišť, která budou hned v několika částech parku, a to včetně vodních herních prvků. Park dokonce protne vodní kaskáda s tekoucí vodou, která má lokalitu oživit.

V nové podobě parku není zapomenuto ani na majitelé psů. Ty budou moci využívat oplocené travnaté plochy, kde bude možné pustit psa z vodítka.

Podél cest, které budou nově osvětleny lampami, bude více parkových laviček a odpadkových košů. Dojde i k obnově trávníkových ploch, výsadbě nových stromořadí a instalaci závlahového systému.

V další etapě by pak v horní části parku měl vzniknout multifunkční objekt s restaurací a zázemím pro údržbu parku.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů