Poseidon

Lokalita: Karlovy Vary -
Typizace: 2+kk - 4+kk , 71m2 -237 m2.
Cena:
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.bytyposeidon.cz
Prodejce:
Poseidon

Bytový dům Poseidon je alternativou k příměstskému bydlení. Základní ideu developera – zkombinování výhod bydlení v bytovém a rodinném domě – úspěšně zrealizoval architekt Ing. Karel Drahokoupil. Bytový dům Poseidon je citlivě zakomponován do okolní zástavby s důrazem na jedinečná specifika lokality, z jejíž mimořádně příznivé polohy těží. V kontextu s občanskou vybaveností, možnostmi kulturního a sportovního vyžití, dostupností a rozvojovým potenciálem lokality definuje nový rozměr bydlení v Karlových Varech.

Poseidon kombinuje kvalitu místa s novými standardy bydlení 21. století. Námořní tématiku neodráží pouze vizuálním pojetím exteriéru, ale zejména prostorností a vzdušností interiérů.

Každý byt disponuje 1 až 2 parkovacími místy v domě (1NP a 1PP) a balkonem, lodžií, případně terasou (od několika po neuvěřitelných 142 m2).


Bytový dům Poseidon je cílen na střední a vyšší příjmovou skupinu hledající atypické bydlení.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů