Panorama - Brno-Bystrc

Lokalita: Brno - Bystrc
Typizace: 1+kk - 5+kk, 23 m2 - 143 m2
Cena: 1 250 000 Kč - 6 199 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.novostavby-realcity.cz/moravska-stavebni-invest-as/panorama
Prodejce:
Panorama - Brno-Bystrc

Developerský projekt Panorama zahrnuje výstavbu 3 bytových domů v lokalitě Brno – Bystrc, ul. Kachlíkova v bezprostřední blízkosti Brněnské přehrady. Bytové domy mají 4 nadzemní podlaží a 1 podzemní podlaží.
Projekt Panorama zahrnuje 125 bytových jednotek ve 3 bytových domech (bytový dům C - 38 bytových jednotek, bytový dům B – 50 bytových jednotek + 1 komerční plocha, bytový dům A - 37 bytových jednotek + 1 komerční plocha). Každý bytový dům má 5 vchodů. Bytové domy A a C jsou vybaveny výtahem. Byty jsou řazeny do kategorie 1+kk až 5+kk. Ke každému bytu náleží sklep. V rámci 1.PP jsou sklepy, garážová stání a zázemí bytového domu. 1.,2., 3. a 4.NP je tvořeno bytovými jednotkami. Ke každému bytu je možno dokoupit garážové stání. Dopravní dostupnost je velmi dobrá do středu města i na dálnici. V rámci městské hromadné dopravy můžete využít tramvaj č. 1, 3 a 11 nebo autobus č. 303. Cesta do centra Brna pak městskou hromadnou dopravou trvá cca 25 min.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů