Obytný soubor Brno ul. Vídeňská

Lokalita: Brno - Štýřice
Typizace: 1+kk - 4+kk, 34,30 m2 - 146,10 m2
Cena: 1 454 182 Kč - 3 511 182 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.komfort.cz/p.php?p=nabidka,objekt&bud=80
Prodejce:
Obytný soubor Brno ul. Vídeňská

Budova bude postavena na místě stávající zelené plochy a navazuje na stávající uliční zástavbu mezi ulicemi Kamenná a Vinohrady. Jedná se o novostavbu bytového domu s komerčními prostory a hromadnými podzemními garážemi. Budova bude sestávat ze dvou bloků A a B. Blok A bude osazen výše v západní části pozemku a orientace jeho fasád je tedy východ – západ, čemuž jsou přizpůsobeny dispozice bytů. Blok B pak sestává z křídla, ležícího v přímé vazbě na ulici Vídeňskou – dispozice bytů jsou klidovými částmi orientovány do vnitrobloku, do ulice jsou umístěny jen kuchyně, sklady a hygienické prostory, obchodní parter navazuje na urbanistický hodnotné přízemí, a z křídla obloukového půdorysu. Pěší napojení vnitroblokového prostoru je vedeno třemi podchody. Parkovací a odstavná stání jsou s výjimkou několika venkovních stání umístěna ve dvou podzemních podlažích, umístěných pod stavbou. Blok A má 2 podzemní podlaží a 3 nadzemní podlaží, blok B má 2 podzemní a 6 nadzemních podlaží. Stavba bloku A má dvě schodišťová jádra, ze kterých je přístup do jednotlivých bytů. Stavba bloku B má 5 schodišťových jader, ze kterých jsou přístupny jednotlivé byty. V podzemních podlažích jsou navrženy hromadné garáže a technické zázemí domu. V domě je navrženo 91 bytů o velikosti 1+kk až 4+kk ( nad 100m2). Ke každému bytu přináleží sklepní kóje příp. komora. Dále ke každému bytu přináleží garážové stání v hodnotě 300.000,- Kč bez DPH. Do objektu je umožněn bezbariérový přístup přes jednotlivá schodišťová jádra, ve kterých jsou umístěny výtahy.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů