Obytný park centrum Kbely

Lokalita: Praha - Kbely
Typizace: 1+kk - 5+kk., 36 m2 - 119 m2
Cena: 2 530 000 Kč - 8 600 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.bytykbely.cz/index.php?id=40
Prodejce:
Obytný park centrum Kbely

Bytový komplex Obytný park – Kbely centrum je dokončeným a řádně zkolaudovaným developerským projektem. Se svými 8 vilovými domy navazuje na velmi úspěšnou a již vyprodanou I. etapu Zahrádky Kbely. Celý projekt těží z jednoduché a účelné architektury nového bydlení zasazeného do příjemné a klidné části obydlených Kbel. V sousedství na podzim roku 2009 vznikl nový lesopark, jenž je jednou z největších parkových ploch tohoto městského obvodu. Výhody dostatečného klidu pro skvělé rodinné bydlení a velmi dobrou místní občanskou vybavenost navíc ještě znásobuje výtečná dopravní dostupnost do centra Prahy.
V 8 vilových domech je nabídnuto k prodeji již jen necelých 30% z celkových 187 bytů v ploše Domy mají tři až čtyří patra s posledním částečně ustupujícím podlažím. Jsou dynamicky tvarovány balkony a vystupující a ustupující fasádou zvýrazněnou střídající se barevností. Součástí každého bytu je terasa nebo balkon. Některé byty v přízemí mají předzahrádky. Naopak k luxusním bytovým jednotkám v posledních, ustupujících patrech náleží velké terasy s výhledem do širokého okolí.

Všechny byty jsou vzdušné a prostorné. Důraz je kladen zejména na obývací místnosti, které hrají důležitou roli v každodenním životě a jsou nejvíce využívány.

Byty v posledních patrech jsou připravené na instalaci klimatizační jednotky.

V obývacím pokoji je plovoucí podlaha. V ostatních pokojích jsou položeny koberce. Praktická a moderní dlažba zdobí koupelnu, WC, chodbu i komoru. Obklady v koupelně i na WC dosahují výšky 2m. Pákové baterie u umyvadla, sprchového koutu nebo vany mají keramickou hlavici. WC je závěsné. Okna jsou v provedení plast s izolačním dvousklem. Vstupní dveře jsou protipožární s bezpečnostním kováním. Provedení dveří vnitřních je dubová nebo buková dýha s obložkovou zárubní. Některé z nich jsou prosklené. V kuchyňském koutě jsou připraveny veškeré přípojky pro moderní kuchyni vč. samostatného odpadu pro myčku nádobí. Teplo v bytě zajistí výměníková stanice společná pro celý dům. V bytě jsou moderní desková topná tělesa s termostatickou regulací a kalorimetry (měřiče tepla). K dispozici je společná televizní anténa a pro ty náročnější jsou připraveny i rozvody satelitu. V bytě je možné aktivovat pevnou telefonní linku i připojení k internetu.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů