Nový Park Písnice

Lokalita: Praha 12 - Písnice, ulice V Zákopech, Švihovská
Typizace: 1+kk - 4+kk, 28 m2 - 100 m2
Cena: 1 617 840 Kč - 2 922 010 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.ekospol.cz/index.php?form_localities=Praha+12+-+P%C3%ADsnice&form_sizes=+&form_prices=0&search-submit=&option=com_hp&task=search&controller=search
Prodejce:
Nový Park Písnice

Byty již za 1,5 mil. Kč! Bezkonkurenční ceny kvalitních nových bytů v nádherné lokalitě. 1+kk za 1,5 mil. Kč, 2+kk za 2,4 mil. Kč, 3+kk za 2,7 mil. Kč! Bytový areál Nový park Písnice se nachází v čistém prostředí, přímo v přírodním parku!
Bytový areál Nový Park Písnice je tvořen etapou A a etapou B. Dokončení první etapy je plánováno na podzim roku 2011. Druhá etapa výstavby bude dokončena o rok později, tedy na podzim roku 2012.

Bytový areál Nový park Písnice (etapu A) tvoří dva tří až čtyřpodlažní viladomy s šikmými střechami, citlivě zapadající do okolní vilové zástavby. Nabízejí celkem 109 bytů s širokým výběrem optimalizovaných dispozic od 1+kk (27,8 m2) až po 4+kk (100,3 m2). U každého bytu jsou navrženy balkony nebo terasy, všechny byty v přízemí mají velmi žádané předzahrádky.

Bytový areál Nový park Písnice (etapu B) tvoří dva tří až čtyřpodlažní viladomy s šikmými střechami, citlivě zapadající do okolní vilové zástavby. Nabízejí celkem 108 bytů s širokým výběrem optimalizovaných dispozic od 1+kk (27,8 m2) až po 4+kk (100,3 m2). U každého bytu jsou navrženy balkony nebo terasy, všechny byty v přízemí mají velmi žádané předzahrádky.


Projekt je navržen v duchu symbiózy člověka s přírodou, tak aby jeho obyvatelé neustále cítili dotyk přírody a zároveň měli k dispozici všechny výhody spojené s životem ve městě. Dostatek zeleně mezi domy i v jejich bezprostředním okolí určitě dokonale poslouží k procházkám i k aktivnímu trávení volného času.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů