Nové byty v Písku: Na předměstí

Lokalita: Písek - Pražské předměstí
Typizace: 1+kk - 4+kk, 38 - 95 m2
Cena: 689 000 Kč - 2 400 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.byty-na-predmesti.cz/
Prodejce:
Nové byty v Písku: Na předměstí

Bytový dům je umístěn v lokalitě Pražského Předměstí v Písku v uzavřeném areálu, s výbornou dostupností do centra města a ještě lepší dostupností obchodů a služeb, když v příštích 3 letech bude v areálu vybudováno komerční centrum typu „PLAZA“. Byty jsou tak vhodné i pro zájemce, kteří nehledají jen vlastní bydlení, ale uvažují třeba i o uložení a hlavně zhodnocení svých investic. V čase a s dalším rozvojem tohoto rezidenčního areálu cena bytů každopádně stoupne i přes veškeré současné krizové vize a vize propadů realitního trhu. Po zohlednění všech slev a dotací se totiž kupní cena nového bytu dostává na částku cca 22.000,- Kč /m2 bez DPH a k tomu stále ještě náleží šance 1:50 na získání druhého bytu zdarma“. Podobnou investiční příležitost budou zájemci jen obtížně hledat.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů