Nové byty ulice Klíčová

Lokalita: Brno - Černovice
Typizace: 1+kk - 4+kk, 36 m2 - 81 m2
Cena: 1 147 295,- Kč - 3 551 035,- Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.bytyklicova.cz/
Prodejce:
Nové byty ulice Klíčová

Víceúčelový dům v atraktivní lokalitě a v dosahu centra města na rohu ulic Klíčova - Zvěřinova je situován na levém (východním) břehu řeky Svitavy na západním okraji katastru místní části Brno - Černovice. Parcela je zcela rovinná a je lehce dostupná z MHD. V okolí domu je navzdory poloze blízko centra města přemíra vzrostlé zeleně v nádherných zahradách; nábřeží řeky Svitavy přímo láká k procházkám. Novostavba domu se vymyká z běžné šedi projektů, které jsou v současnosti realizovány developerskými společnostmi v Brně. Efektní a zároveň vysoce účelná dispozice bytů je doplněna zajímavou architekturou balkonů, lodžií a teras. Promyšlené materiálové řešení zaručuje vysokou užitnou kvalitu bytů a komfortní bydlení každému zájemci.

Šestipodlažní dům je členěn na čtyři sekce o 5-ti nadzemních podlažích a jednom podlaží podzemním, vždy s vlastním výtahem. Dále obsahuje dílčí suterén garážových stání pod úrovní nádvoří. Ve dvoře na ploše jsou odpočinkové plochy a parkovací stání . V první etapě byly realizovány dvě sekce ("A", "B"), které jsou řešeny jako bytové a obsahují celkem 32 byty. Bytový dům řeší dispozice bytů včetně teras velikostí 23 m2 až komfortní 116 m2 pro rodiny s dětmi. V druhé etapě bude realizována další bytová sekce ("C"). Každý byt má k dispozici sklep v 1.PP domu. Budoucí majitelé bytů mohou spolupracovat na případných nadstandardních úpravách bytu a jeho vybavení.

V suterénu domu je k dispozici 31 garážových stání, ve dvoře se nachází parkovací stání.

Pozemek je zahrnut v ceně bytu a bude převeden poměrnou částí vždy na každého vlastníka bytu.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů