Nové Pitkovice, dům P, R

Lokalita: Praha 10 - Pitkovice, ulice Žampionová
Typizace: 1+kk - 3+kk, 37m2 - 84 m2
Cena: 1 916 571 Kč - 3 943 717 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www2.central-group.cz/bytova-lokalita.aspx?idLokalitaByty=97
Prodejce:
Nové Pitkovice, dům P, R

Kousek od přírody i obchodní zóny. U přírodního parku Botič – Milíčov v 19 moderně řešených vilových domech jsou na prodej poslední volné byty. Cesta autobusem ke stanici metra C Háje trvá jen deset minut. V místě je dobrá občanská vybavenost. Nachází se zde základní a mateřská škola, úřady, pošta, policie i zdravotní středisko. Středem lokality prochází centrální park s dětským hřištěm a přímo v sousedství je plánována výstavba sportovního centra. Nedaleko je možné navštívit kulturní památku Průhonický park, Dendrologickou zahradu, nákupní centrum Průhonice –Čestlice a sportovně-relaxační komplex Aquapalace Praha.

Termín zahájení: říjen 2006
Stav výstavby: DOKONČENO, další etapa: ve výstavbě
Počet bytů celkem: 387 / 52 volných
Aktuální dispozice bytů: 1+kk až 4+kk

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů