Nademlejnská

Lokalita: Praha 9 - Hloubětín
Typizace: 1+kk - 4+kk, 26m2 - 110 m2
Cena: 1 438 976 Kč - 6 634 472 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www2.central-group.cz/bytova-lokalita.aspx?idLokalitaByty=121&jv=1
Prodejce:
Nademlejnská

Byty v zeleni v širším centru Prahy. Moderní bytový dům s více než 200 byty je vzdálen jen deset minut chůze od stanice metra B Hloubětín a tramvajových zastávek. V Hloubětíně je veškerá občanská vybavenost: mateřská, základní i střední škola, zdravotnická zařízení, supermarkety a sportovní a plavecký areál s přisolovanou vodou. Pro větší nákupy a zábavu jsou k dispozici nedaleké Centrum Černý Most, Nákupní Galerie Fénix a nově otevřená Galerie Harfa. Lokalita přímo sousedí s lesoparkem, kde se nachází areál Kejřova mlýna, in-line dráhy a lezecká stěna. Přímo vedle objektu je vybudována nová cyklostezka, která spojuje východní okraj města s centrem Prahy.
Termín zahájení: listopad 2010

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů