Nad Malovankou

Lokalita: Praha 6 - Břevnov
Typizace: 1+kk - 4+kk, 46 - 98 m2
Cena:
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.malovanka.cz
Prodejce:
Nad Malovankou

Chtěli byste bydlet v jedné z nejatraktivnějších lokalit Prahy, nedaleko centra a přitom jen pár kroků do přírody? Chcete žít v sousedství Břevnova, strahovských stadionů, Petřína nebo zelených plání Ladronky? Potom jste na správné adrese.
Pozemek pro výstavbu se nachází v koncové poloze stávající zástavby Břevnova u strahovských stadiónů. Leží na mírném svahu v těsné blízkosti veřejného parku - je součástí zeleného pásu Strahovská zahrada / Břevnov. Tichá lokalita je přitom skvěle dopravně napojena na Strahovský tunel a MHD.
Součástí projektu je celý pozemek o velikosti 3 570 m2 – na jeho privátní části (1 850 m2) se nachází vlastní bytový dům se soukromou zahradou a část (1 720 m2) by se měla stát součástí městského parkového pásu spojujícího Strahovskou zahradu a Břevnov.
Bytový dům má formu dvou viladomů, postavených na společné základně – parkovacím suterénu.
Při vývoji projektu byl kladen zvláštní důraz na kvalitní architekturu. Nevznikne tu tedy další z mnoha tzv. pestrobarevných obřích bytových staveb, ale komorní, kultivovaný obytný prostor obklopený zelení, se systémem vzájemně korespondujících, harmonicky sladěných prvků.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů