NOVÉ BYTY A POZEMKY V DOLNÍCH POČERNICÍCH

Lokalita: Praha - Dolní Počernice
Typizace: 1+kk - 3+kk, 25 m2 - 71 m2
Cena: 1 375 000 Kč - 3 634 000 Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.sekyragroup.cz/cz/projekty/rezidencni-projekty/aktualni-projekty/dolni-pocernice/o-projektu-70
Prodejce:
NOVÉ BYTY A POZEMKY V DOLNÍCH POČERNICÍCH

I.etapa výstavby obytného souboru V Čeňku se nachází severovýchodně od historického centra Dolních Počernic a svou západní hranou navazuje na stávající vilovou zástavbu v ulici Za Luhem.

Jedná se o projekt nízkoenergetických domů a je tvořen třemi dvojicemi bytových domů (I a II, III a IV, V a VI) s celkovým počtem 60 bytů. Každý bytový dům má ve třech nadzemních podlažích deset bytových jednotek typů 1+kk a 3+kk a každá dvojice bytových domů má společné podzemní garáže.

Objekty bytového komplexu tvoří jednoduché kvádry o rozměru 17,2 x 15,2 m a výšky 9,7 m od podlahy 1.NP. Domy mají poslední 3.NP na jižní fasádě odstoupené na hloubku 1,75m.

Bytové domy jsou navrženy jako bodové se schodišťovou chodbou otevřenou na severní fasádu. Hlavní vstup je navržen přes vyrovnávací terénní schodiště nebo rampu do úrovně 2.NP. Zde je přes zádveří vstup do chodby se schodištěm do ostatních podlaží.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů