Lochkov Lofts

Lokalita: Praha 5 - Lochkov
Typizace: 1+kk - 4+kk, 30 m2 - 125 m2
Cena: 1,7 - 7,9 mil. Kč
Typ: Bytová výstavba
WWW: http://www.lochkovlofts.cz/#
Prodejce:
Lochkov Lofts

Nový bytový projekt Lochkov Lofts s byty na prodej v Praze 5, který se nachází na jihozápadním okraji hlavního města, společnými silami realizují developerské společnosti Euro Ventures a představují tak zákazníkům zajímavé byty v Praze. Zrekonstruované objekty bývalého pivovaru v městské části Praha 5 - Lochkov, vzdálené z centra hlavního města pouhých 13 km, nabídnou k bydlení 73 bytů v Praze a zároveň v zeleni a klidu. Nové byty na prodej jsou určeny všem, kteří požadují komfort ve vysokém standardu za rozumnou cenu, a přitom touží po netypickém bydlení – bytu či loftu v Praze s osobitou atmosférou.

Citlivou přestavbou zchátralého pivovaru na lofty a byty vznikne v léto 2011 v městské části Praha 5 v Lochkově 73 nových originálně řešených bytů. Celý areál, s byty na prodej, se skládá ze čtyř budov obklopených zelení, které nabídnou k prodeji byty o výměře od 30 m2 do 125 m2 v dispozicích 1+kk až 4+kk a 8 ateliérů. Původní tři budovy s 59 byty určenými k prodeji budou zrekonstruovány, dvě z nich budou doplněny i novou výstavbou s tradiční architekturou. Komplex dotvoří jediná novostavba s 14 byty na prodej. Některé byty budou mít balkony a terasy, jiné, umístěné v přízemí, zase předzahrádky. Uspořádáním budov do čtvercového komplexu s vnitřním nádvořím přirozeně vznikne uzavřený areál, který rezidentům poskytne bydlení – byty a lofty v Praze, přitom v soukromí a bezpečí.

Provozovatel serveru © Martevax s.r.o.

Tyto www stránky slouží jako informace o projektech rodinných domů a bytové výstavby. Provozovatel serveru není jejich vlastníkem, ani uvedené nemovitosti neprodává. Informace mají orientační nezávazný charakter, přesné informace poskytne vlastník nebo prodejce nemovitosti.

Kontakt na inzerci byty-nemovitosti[zavinac]martevax[tecka]cz Kontakt na developery a inzerenty je uveden u jednotlivých projektů